50 Χρόνια Μαζί σας!

Οι Ιστορία μας από το 1969

Οικογενειακή επιχείρηση με 50χρονη φυσική παρουσία στην αγορά, Ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο ελληνικό online κατάστημα λιανικής πώλησης που απευθύνεται τόσο στη γυναίκα και τον άντρα όσο και το παιδί

Η Ιστορία και η Φιλοσοφία μας

To KIOURTSIDIS είναι ενα σύγχρονο ολοκληρωμένο ελληνικό online κατάστημα λιανικής πώλησης που απευθύνεται τόσο στη γυναίκα και τον άντρα όσο και το παιδί.

Πυζάμες, εσώρουχα, αθλητικό ντύσιμο, κάλτσες-καλσόν αλλά και πολλά άλλα είδη εσωτερικής και εξωτερικής ένδυσης και αξεσουάρ, βρίσκονται σε μεγάλη ποικιλία στις πιο προσιτές τιμές.

Οικογενειακή επιχείρηση με 50χρονη φυσική παρουσία στην αγορά, επιχειρεί να ανοίξει τα φτερά της και στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Τα καταστήματα «KIOURTSIDIS» με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχονται όλους τους πελάτες τους στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, με τη φιλοδοξία να γίνει η εξυπηρέτηση για όλους γρηγορότερη και πιο εύκολη.

Το 1969 ανοίγει ενα κατάστημα στο Πολυκαστρο.

Οι ανάγκες της εποχής εκείνης, σε μια επαρχιακή πόλη ηταν κλωστές, μαλλιά, εσώρουχα, ηταν τα γνωστα καταστηματα με την ονομασια«Νεωτερισμοί».

Ο κ. Πολης καλύπτει της ανάγκες καθε οικογενείας στο Πολυκαστρο αλλα και στα γύρω χωριά, στον τομεα των νεωτερισμών με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη.

Το 1990 η επιχείρηση περνά στη δεύτερη γενια.

Η εποχή έχει αλλάξει και  νέος  αέρας μπαίνει και στο κατάστημα ΠΟΛΙΣ. Το αντικείμενο εμπορίας ανανεώνεται! Εγκαινιάζετε μια νέα εποχή, η οποία σφραγίζεται με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των εσωρούχων, πυτζαμών και συναφών ειδών.

Εταιρίες όπως TRIUMPH, MINERBA , HELIOS, SEX FORM ,VENUS VIKTORIA και πολλες αλλες, εμπιστεύονται το κατάστημα μας.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της  οικογενείας  άνδρας – γυναικά – παιδί, στην πορεία μας στον χώρο και τον χρόνο αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του παιδιού κρίνουμε οτι πρέπει να του δώσουμε ξεχωριστό χώρο!!

Eτσι με σεβασμό στο παιδί και στις ανάγκες του το έτος 1995 ανοίγουμε ένα νέο κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στην παιδική ένδυση από την βρεφική  ηλικία  έως και την εφηβική.

Σήμερα, με την εμπειρία των 50 χρόνων λειτουργίας κάνουμε ένα νέο βήμα μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό εμπόριο δημιουργώντας το eshop kiourtsidis.gr πάντα υπηρετώντας τις ίδιες αξιες «ποιότητα, ποικιλία στην σωστή τιμή»